2012-04-12 07:23:04• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - ma érdemes üzletet kötnie

Napi horoszkóp április 12-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma érdemes üzletet kötnie. Persze, ha teljesen tapasztalatlan üzleti ügyekben, akkor azért érdemes óvatosnak lennie. Nem lesz egyszerű, ám, ha jól taktikázik, akkor hosszú távon mindenképp jól járhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne féljen a változástól! És főleg, ne csak a tragikus lehetőségeket vegye számításba. Vegye figyelembe, hogy az történik, amire fókuszál, Mert a történés a figyelemben, a látásában fogan meg. Gondoljon jóra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jól teszi, ha már jó előre megtervezi a szabadságát. Érdemes előre gondolkodnia, habár ez nem igazán az erőssége önnek. Félő, ha nem jár már most utána a lehetőségeknek, akkor a nyár zaklatottsága útját állja terveinek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jobb, ha most kissé a védekezésre rendezkedik be. A külvilág most ellenségesebbnek bizonyulhat, mint általában. Nem kell persze nagy bajtól tartania, de minden szavát fontolja meg. Ott is sérthet, ahol nem állt szándékában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Munkahelyi gondok nyomaszthatják, ami szokatlan önnek. Habár a karrierje csillaga fényesen ragyog, mégis megviselik az állandó válságok a környezetében. Csak annyit vegyen a lelkére, amennyit feltétlenül muszáj!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Sikerült sokat visszavennie korábbi akaratosságából. Ez azonban nem kell, hogy a lendületességének is gátja legyen. Sőt. Most valahogy inkább képes meglátni a valódi lehetőségeket, s úgy megy át rajtuk, mint kés a vajon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az üzletkötésekre most nem túl alkalmas az idő, inkább csak családi alapon működhetnek most a dolgai. Figyeljen jobban oda továbbra is az egészségét illető dolgokra. Néha nem árt, ha a hagyományos orvosokban is bízik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Magánélete viharosan alakul az utóbbi időben. Folytonosan választás elé kényszerül. Ez egyszer azonban valóban komolyan kell meghoznia a döntést. Mert a végén úgy jár, mint az a mesebeli kiskakas, akinek végül senki sem hitt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kisség döcögve halad önnel ma a szekér. A legnagyobb baj az, hogy maga sem tudja eldönteni, mihez is kezdjen magával. A folytonos bizonytalankodás végül felemészti a napját. Talán legjobb, ha eleve a semmittevés mellett dönt.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Újra vonzónak találhat eddig megunt feladatokat. Talán egy új módszer, vagy lehetőség kápráztatja el, s kelti fel a fantáziáját. De az is lehet, hogy van valaki, akit el akar bájolni a tehetségével. Rajta, tegyen úgy!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A humorérzékével ma úgy látszik semmire sem mehet. Önmagát ugyan elszórakoztatja, de a külvilág vagy érzéketlen, vagy egyenesen sértődékeny a poénjaira. Ez egyszer a komolyságot részesítse előnyben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Figyeljen jobban arra, akit szeret! A párkapcsolat kemény lecke, még önt sem kerülhetik el a viharfellegek. És minél simulékonyabb, talán annál kevésbé. A kedvessége láthatatlanná teszi, és ezért könnyen belegyalogolnak a lelkébe.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: